Hva er en E-faktura?

Hvis dere velger E-faktura får dere strømregningen direkte på deres nettbank. Fordelen er at dere slipper å motta fakturaen på papir eller epost. Ved E-faktura må dere for hver gang godkjenne betalingen i nettbanken.

Hva er E-post faktura?

Dere velger denne faktureringsmåte dersom dere ønsker at fakturaen blir sendt til dere som mail.

Hva er postfaktura?

Postfaktura vil si å motta fakturaen fysisk som papir i postkassen. Det ligger alltid et gebyr for denne type faktueringsløsning.

Hva er AvtaleGiro?

Hvis dere velger AvtaleGiro blir strømreningen deres trukket direkte fra deres bankkonto. Dere slipper å ha glemt å betale strømreningen, fordi den blir betalt selv så lenge det sitter nok saldo på deres bankkonto.

Forskjellen mellom E-faktura og AvtaleGiro

Ved E-faktura får dere fakturaen direkte i nettbank. E-fakturaen må dere alltid godkjenne før betalingen utføres. Ved AvtaleGiro trenger man ikke å godkjenne noe. Det trekkes automatisk.

Får jeg strøm og nettleie på samme faktura?

Nei. Dere får fakturaen fra HAVSKRAFT kun for strøm. Nettleien sender netteieren selv med egen faktura. Grunnen at vi sender ikke fakturaen med strøm og nettleie er fordi myndighetenskrav til bankgaranti. Det er dyrt å gjennomfakturere. Det vil også øke regningen for dere.

Hvor ofte får jeg faktura?

Vi sender ut faktura en gang i måned.

Hvordan regner dere prisene i fakturaen?

Vi henter hvor mye du har forbrukt i en måned fra din lokale netteier. Da ganger vi forbruket med markedsprisen.

Hva inneholder fakturaen?

En vanlig strømfaktura inneholder; forbruk, pris per kWh, påslag, el-sertifikat, fastbeløp og merverdiavgift(moms).

Hvorfor får jeg høyere strømregning når jeg bruker det samme?

Regningen på fakturaen baserer seg ikke bare på forbruket ditt, men på prisen per kilowatttimen også. Prisen varierer dag til dag, noe som påvirker den totalt summen på fakturaen. For eksempel kan prisen for siste måned i snitt være 70 øre/kWh. Hvis prisen for nåværende måned stiger til 90 øre/kWh i snitt, betaler dere mer selv om dere har brukt samme strøm mengde.

Hva er kontonummeret til HAVSKRAFT AS?

Kontonummer: 1503 94 72640 IBAN: NO4715039472640 BIC: DNBANOKKXXX